Home Zakelijk Online events

Online evenementen en organiseren

Jouw zakelijke event op afstand,
gelivestreamd vanaf het mooiste eiland op het vasteland

Met een beetje improvisatievermogen en wat slimme techniek is het ook in deze bijzondere tijd heel goed mogelijk om je evenement te organiseren op Fort aan de Klop. Bereid je evenement voor zoals je normaal zou doen, nodig je sprekers en een klein publiek uit in de grote zaal in Loods A en stuur je de rest van het publiek een link met wachtwoord om het evenement via een livestream bij te wonen, gewoon thuis achter hun eigen beeldscherm.

Eventuele benodigdheden of goodies laat je vooraf bezorgen bij de deelnemers. Zo kan je conferentie, productpresentatie, klantendag of eindejaars- of nieuwjaarsbijeenkomst toch doorgaan met iedereen die je erbij wilt hebben!

Oude loods, moderne techniek

Huur onze ruige, oude Loods A als fantastisch decor voor je online evenement. We zorgen voor een gastvrije ontvangst van jou, je genodigden en de collega’s die je hier op locatie helpen en je sprekers en jullie maken gebruik van onze vergaderfaciliteiten. De techniek van je livestream is in goede handen bij onze partner Wouter Vink van FINCH Events.

Wouter Vink van FINCH events

Investering livestream en technische ondersteuning

Om je een indicatie te geven van de kosten van een standaard livestream met een klein publiek in de zaal, inclusief camera, geluid en technische ondersteuning: voor een dagdeel betaal je € 1.057,50 inclusief btw en voor een tweede, aansluitend dagdeel komt daar nog € 169,50 bij. Wil je een 2e camerapositie bij je evenement, gebruik maken van extra interactieve opties of heb je andere speciale wensen, dan maakt Wouter graag een offerte op maat.