Home Brasserie Terraseiland

Welkom op ons terraseiland

De wereld ziet er een beetje anders uit dan we gewend waren. Dat geldt ook voor Fort aan de Klop. We hebben hard gewerkt om ons eiland opnieuw in te richten, zodat we je coronaproof kunnen ontvangen. Dagelijks om 10.00 uur gaat de poort open. Ervaar het terraseiland alvast in één minuut met het filmpje hieronder:

Voor een bezoek aan ons terraseiland kun je gewoon spontaan langskomen (reserveren is alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen). Bij de ingang van het fort doen we een gezondheidscheck en registreren we je gegevens. Het terras is ruim opgezet dus er is voldoende plek. Wij zijn elke dag open dus kom gezellig langs!

Alle ruimte om buiten te genieten

Verspreid over het hele eiland staan tafels, je hebt de mooiste plekjes voor het uitkiezen. Door de ruime opzet (300 zitplaatsen) ben je er echt even helemaal uit, zonder dat het je al te veel moeite kost om anderhalve meter afstand te houden tot anderen. Centraal op het terrein staat onze grote, nieuwe buitenkeuken waar de kok hamburgers en hotdogs bereidt. En er is nog nog veel meer lekkers.

Contactloos bestellen en betalen

Op ’t terraseiland bestel en betaal je met je mobiele telefoon. Wel zo makkelijk én veilig in deze tijd.

Verse biologische friet

Wist je dat Linda met de Snack Boutique een vaste plek heeft bij ons? Tot half september is ze er van vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 20.00 uur. (Bij heel slecht weer slaat ze een dagje over, bij stralend weer komt ze graag een extra dagje door de week). Haar frieten moet je echt proberen, ze zijn om te smullen…