• extratorrent music
 • kickass torrent
 • kickass torrent music
 • Fort aan de klop

  Fort aan de klop

  Home Brasserie Zomeravond Barbecues
  Zomeravond Barbecues

  Van 29 april t/m 10 september 2017

  De hele zomer kan je weer aanschuiven bij de Zomeravond Barbecues van Fort aan de Klop. Onze chef-kok bereidt de lekkerste vlees- en visgerechten voor je op de enorme smoker en grill en er is volop keuze aan zomerse salades, gevarieerde groenten en vegetarische gerechten. Naast de gerechten van het buffet mogen volwassenen vijf grillgerechten uitkiezen en kinderen van 4 t/m 11 jaar mogen twee grillgerechten eten bij onze barbecue.

  Schuif aan van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17:30 uur, en op zondag vanaf 17:00 uur. Aanschuiven kan tot 20.00 uur, onze barbecue gaat om ca. 21.00 uur uit.

  Volwassenen: 24,50 p.p. | Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 14,50 p.p. | Kinderen tot 4 jaar schuiven gratis aan.

  Voor de kinderen

  Terwijl jullie genieten van een koud glas rosé, spelen de kinderen op het grasveld met onze ‘huisgeitjes’ of vermaken ze zich aan de kindertafel. Mee snoepen van de barbecue kan en mag, maar er worden ook pannenkoeken geserveerd. En limonade in vrolijke kleuren.

  Blijf op de hoogte van onze specials!

  Omdat wij werken met verse seizoensproducten, bieden wij een wisselend menu met specials. Blijf op de hoogte van onze gerechten via onze Facebookpagina en bekijk het weekmenu hier.

  Reserveren?

  We adviseren je om te reserveren via de button bovenaan deze pagina of via 030 – 266 05 55.

  © 2013 – Fort aan de Klop – Algemene voorwaarden