Fort aan de klop

Fort aan de klop

Home Iets te vieren
Iets te vieren?

Het hele jaar door ben je van harte welkom voor een verjaardag, jubileum, familiereünie, kinderfeestje of vrienden-uitje!

Fort aan de Klop is een prachtige locatie voor het geven van verschillende feesten of partijen. Wij bieden diverse arrangementen aan voor ieder gezelschap. Zo kun je je verjaardag of jubileum vieren in het Wachthuis of een receptie houden onder één van onze tenten. Of reserveer voor een high tea, borrel, kinderfeestje of een gezellige lunch! Zowel in de zomer als in de winter kun je bij ons terecht.

Plezierbreaks!

Omgeven door gracht en aarden wallen ligt 2 hectare fortterrein met genoeg ruimte voor activiteiten. Je kunt dus ook je verjaardag, familiereünie of bruiloft combineren met een leuke activiteit, zoals een rondleiding door het fort of een workshop boogschieten! Meer weten? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Rustieke sfeer

Fort aan de Klop leent zich niet voor luidruchtige feesten met live muziek of DJ’s. Onze brasserie Het Wachthuis sluit om 23.00 uur. De rustieke sfeer van het fort is juist de reden om voor onze locatie te kiezen.

Van half april tot half september Van half september tot half april

© 2018 – Fort aan de Klop – Algemene voorwaarden