Fort aan de klop

Fort aan de klop

Home Voor bedrijven
Zakelijke bijeenkomsten

Eigentijds comfort op een eeuwenoude plek. Een vergadering, heidag, bedrijfsuitje, training, jubileum of lezing – Fort aan de Klop is een inspirerende en betaalbare locatie voor bedrijfsbijeenkomsten. Centraal gelegen, goed bereikbaar en midden in het groen. Vanuit de loodsen loop je zó het fortterrein van 2 hectare op. Mocht je wat tijd over hebben tijdens je bijeenkomst, aarzel dan zeker niet om het historische terrein te verkennen.

Faciliteiten

In de monumentale artillerieloodsen zijn lichte en prettige ruimtes gecreëerd voor overleg, training en bijeenkomst. De kleinste ruimte is geschikt voor 12 personen, de grootste voor 70. Eten en drinken kun je in het oude wachthuis waar je bijeenkomst vanzelf een historisch tintje krijgt als je tussen de middag gebruik maakt van een soldaten- of officierslunch. Met mooi weer is ons zonnige terras geopend en kun je met je gezelschap goed vertoeven onder één van onze tenten. Een lunch in de zaal reserveren is natuurlijk ook mogelijk.

Bekijk hieronder ons locatiefilmpje!

Overnachten

Organiseer je een meerdaagse bijeenkomst of training? Ook dan is Fort aan de Klop de ideale locatie. Wij bieden verschillende appartementen en een ruime slaapzolder. Gezelschappen kunnen tot maximaal 50 personen overnachten. In de herberg vind je volledig uitgerust keukens, sanitair en sfeervolle verblijfsruimtes. Overal is vloerverwarming en heb je draadloos internet tot je beschikking.

Eten & drinken

Lees hier verder

Overnachten

Lees hier verder

Vergaderbreaks

Lees hier verder

© 2018 – Fort aan de Klop – Algemene voorwaarden