Home Zakelijk Vergaderen en trainen

Je vergadering of training op Fort aan de Klop

inspirerende locatie voor je zakelijke ontmoetingen

Ontmoet elkaar in je eigen gebouw op een eiland in Utrecht

Je vindt Fort aan de Klop in de stad, maar toch in het groen. Midden in het land, goed te bereiken met de fiets, auto of bus. Dé plek om in alle rust te vergaderen, want de zalen liggen verspreid over het eiland in aparte gebouwen. Iedere zaal heeft een terras en ramen die open kunnen, dus er is altijd genoeg licht en lucht.

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Of je nou met vier mensen komt of honderd gasten uitnodigt, we hebben een passende zaal voor je. Of we combineren verschillende ruimtes. Heb je aan een kleine ruimte genoeg voor je MT-vergadering? Ontvang je de deelnemers aan je training in een middelgrote zaal? Of zoek je juist een grote ruimte voor je seminar, met subzalen erbij?

De juiste plek voor je vergadering of training

Rond het Wachthuis uit 1851 vind je de historische loodsen met daarin onze zalen. De inrichting is helemaal van nu. Vanuit iedere zaal stap je zo naar buiten om een frisse neus te halen. Maar pas op als de zon schijnt: voor je het weet zitten je gasten aan een picknicktafel te overleggen of lunchen. Ook in de nissen van het Wachthuis kunnen jullie in subgroepen werken.

Alles bij de hand tijdens je bijeenkomst

Alle zalen hebben een beeldscherm, flipover, wifi en een vergaderkist met kantoorartikelen. Dat is inbegrepen in de zaalhuur.

Workshops en teambuildingsactiviteiten

Op ons fortterrein en in de directie omgeving kun je van alles doen. Wat denk je van jeu de boules, boogschieten of lasergamen? Wil je een rondleiding, een wildplukwandeling of iets anders doen? We brengen je graag in contact met de organisator van je teambuildingsactiviteit of de onderbreking van je bijeenkomst.

Een wandelingetje rond het forteiland kan natuurlijk altijd. Dat kost niks en daarna begin je fris aan het vervolg van je bijeenkomst.

Eten & drinken

Natuurlijk wil je je gasten goed verzorgen tijdens jullie bijeenkomst.

Grootse plannen?

Gebruik Loods A als uitvalsbasis voor je zakelijke evenement.

‘De medewerkers van het fort maken écht contact en zorgen goed voor ons trainers én de deelnemers. In de zalen en op het terrein voelt iedereen zich vrij. Als het even kan, gebruiken we ook de buitenruimte. En de lunch is in één woord fantastisch. Wat mij betreft is dit de ideale trainingslocatie.’
Mireille Ollivieira – Deep Democracy trainer – Human Dimensions