Winter Barbecue

Vier met je collega’s de koude donkere dagen met de bijzondere sfeer van de Winter Barbecue!

€ 36,50 p.p.
vanaf 30 personen

Tijdens het borreluurtje bij ontvangst serveren we een glas glühwein uit de ketel en gaan we rond met winterse bites, terwijl in de smoker en op de grill de eerste gerechten worden gegaard. Vanaf de eerste bites nemen we je mee in winterse smaken, waarbij ook voor vegetariërs voldoende te genieten is. In het Wachthuis is het lekker warm: als je dat prettiger vindt kan je lekker binnen zitten. Bij minder goed weer bereiden en serveren we alle gerechten daar.

Onze Winter Barbecue bestaat uit:

Borreluurtje: nootjes, crostini’s met wildpaté en pruimenchutney, oude boerenkaas met grove mosterd en Bieterballen
Uitgeserveerd: stevige pompoensoep
Op het buffet: zoete hete bliksem, andijviestamppot, een wintersalade van spruitjes, paddenstoelen en noten, een bietensalade met bosui en feta, geroosterde aardappels en huisgemaakte appelcompote.
Van de grill en uit de smoker een keuze uit: hertenburgers, buikspek, gekruide kippendijen, hazenpeper, zalm, haloumi en diverse gepofte groenten.

Afsluiten met iets zoets? Bestel er een buffet van mini desserts bij! We presenteren dan een feestelijk buffet met vier verschillende mini desserts. Je gasten kunnen kiezen uit donkere chocolademousse, panna cotta met rood fruit, caramelshortcake en fruitsalade van het seizoen. 1 mini dessert per persoon: € 4,- p.p. 2 mini desserts per persoon: € 7,- p.p.

Geen barbecueliefhebber? Geen nood!

We bieden ook een ruime keuze uit winterse Walking Dinners en buffetten. Vraag ons team naar de mogelijkheden!