Winter Barbecue

Vier met je collega’s de koude donkere dagen met de bijzondere sfeer van de Winter Barbecue!

€ 36,50 p.p.
vanaf 30 personen

Tijdens het borreluurtje bij ontvangst serveren we een glas glühwein uit de ketel en gaan we rond met winterse bites, terwijl in de smoker en op de grill de eerste gerechten worden gegaard. Vanaf de eerste bites nemen we je mee in winterse smaken, die voor de helft uit verrassende vegetarische gerechten bestaan en voor de helft uit vis en vlees*. In ’t Wachthuis is het lekker warm: als je dat prettiger vindt kan je lekker binnen zitten. Bij minder goed weer serveren we alle gerechten daar.

* Geef het even aan bij je reservering als je meer vis of vlees wilt voor je gezelschap of juist meer vegetarische gerechten.

Onze Winter Barbecue bestaat uit:

Borreluurtje: borrelnootjes, crostini’s met wildpaté en chutney, oude boerenkaas met grove mosterd en bieterballen
Uitgeserveerd: stevige pompoensoep
Op het buffet: zuurkoolstamppot, andijviestamppot, wintersalade van spruitjes met paddenstoelen en noten, bietensalade met bosui en feta, geroosterde aardappels en huisgemaakte appelcompote.
Van de grill en uit de smoker een keuze uit: hertenburgers, buikspek, vegetarische paddenstoelengrillworst, stoofpotje met pulled jackfruit, zalm, halloumi en diverse gepofte groenten.

Afsluiten met iets zoets? Bestel er een buffet van mini desserts bij! We presenteren dan een feestelijk buffet met vier verschillende mini desserts. Je gasten kunnen kiezen uit donkere chocolademousse, panna cotta met rood fruit, caramelshortcake en fruitsalade van het seizoen. 1 mini dessert per persoon: € 4,50 p.p. 2 mini desserts per persoon: € 7,50 p.p.

Geen barbecueliefhebber? Geen nood!

We hebben ook een Waterliniebuffet. Vraag ons team naar de mogelijkheden!